Πετρέλαιο στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Τιμή Πετρελαίου απο 1000< 1,12€/λίτρο

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις κάθε είδους σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους.  Η ΕΚΘΕΡΜ με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων, εξασφαλίζουμε πάντα την ριζική καταπολέμηση των παρασίτων με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία, αλλά και σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές. Στην ΕΚΘΕΡΜ αναλαμβάνουμε κάθε είδους απολύμανση όπως: κατσαριδοκτονίες, απεντομώσεις, μυοκτονίες, μικροβιοκτονίες, απωθήσεις πτηνών ή ερπετών, κ.ά.

Γιατί να επιλέξετε εμάς ?

Μπορούμε να εγγυηθούμε στον πελάτη οτι :

Εφαρμόζουμε ολοκληρωμένα προγράμματα αναγνώρισης, ελέγχου παρασίτων που έχουν ως στόχο την προστασία των χώρων και των προϊόντων από έντομα και τρωκτικά. Προτείνουμε σχέδια αντιμετώπισης των παρασίτων τα οποία βασίζονται στην τελειότερη μορφή της τεχνολογίας,διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στα προβλήματα τα οποία παρουσιάζονται και προσφέρουμε την πλήρη καταπολέμηση.

Έχοντας στη διάθεση μας εξειδικευμένα συνεργεία με άρτια καταρτισμένους, έμπειρους τεχνικούς-απολυμαντές υπό την επίβλεψη υπεύθυνου χημικού και χρησιμοποιώντας φάρμακα δραστικά αλλά ακίνδυνα για τον άνθρωπο,

 

 

Βασικές Υπηρεσίες καταπολέμησης ανεπιθύμητων εντόμων και άλλων, όπως μυρμήγκια, κατσαρίδες, σκόροι, ψύλλους, κουνούπια, μύγες, ποντίκια. Ενδεικτικές εφαρμογές απεντομώσεων- απολυμάνσεων – μυοκτονίας, όπως ψεκασμός χαμηλής πίεσης, gel για κατσαρίδες – μυρμήγκια, απωθητικά ερπετών, καπνισμός εσωτερικών χώρων, απολύμανση επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων απο επαγγελματίες.

εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, πραγματοποιούμε κάθε είδους απολυμάνσεις-απεντομώσεις-μυοκτονίες άμεσα, ακίνδυνα, οικονομικά και κυρίως αποτελεσματικά.Σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ &