Πετρέλαιο στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Τιμή Πετρελαίου απο 1000< 1,12€/λίτρο

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ 40€ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΠΟ 50€

Η συντήρηση καυστήρα του λέβητα πετρελαίου και γενικότερα του συστήματος θέρμανσης είναι μια διαδικασία απαραίτητη που ως σκοπό έχει να πετύχουμε τη μέγιστη απόδοση θέρμανσης και ταυτόχρονα να αποφύγουμε τις συχνές βλάβες του συστήματος αυτού.Ένας κακοσυντηρημένος λέβητας θα εμφανίσει περισσότερες βλάβες και θα μειωθεί η αντοχή του στο πέρασμα του χρόνου.Επίσης με τη συντήρηση καυστήρα μπορείτε να πετύχετε εξοικονόμηση καυσίμου ως και -50% και αυτό γιατί με την αμέλεια της σωστής και τακτικής συντήρησης το σύστημα δουλεύει σε υψηλότερες θερμοκρασίες με αποτέλεσμα της αύξησης καύσης πετρελαίου.

40€ / 50€
  • Καθαρισμός Λέβητα
  • Ρύθμιση της αναλογίας αέρα-πετρελαίου, για σωστή καύση και οικονομία στο πετρέλαιο, καθώς και ως 40% μεγαλύτερη αποφυγή ρύπανσης.
  • Ρύθμιση θερμοστατών (λέβητα, κυκλοφορητή, καυστήρα).
  • Καθαρισμός θερμαντικής εσωτερικής επιφάνειας.
  • Έλεγχος δοχείου διαστολής.
  • Έλεγχος φίλτρου πετρελαίου.
  • Έλεγχος οργάνου αυτόματης πληρώσεως.
  • Έλεγχος ανοδίου της εγκατάστασης θέρμανσης.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ από ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ -ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
40€

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

Καθαρισμοί Δεξαμενών – Συντηρήσεις – Καθαρισμός Δεξαμενών Πετρελαίου.
Προληπτικός καθαρισμός δεξαμενών πετρελαίου κάθε χρόνο.

Γιατί να επιλέξετε εμάς ?

Το θέμα των αποχετεύσεων το ζείτε. Είναι κάτι που σε σύντομα χρονικά διαστήματα χρειάζεται να γίνετε, για να αποφεύγουμε τις δυσοσμίες και τα ανεπιθύμητα ζωύφια, που πολλές φορές είναι και λόγος για σοβαρές αρρώστιες.
Μπορούμε να έρθουμε και να σας συντηρήσουμε τις αποχετεύσεις και να είναι όλα καθαρά για να μπορούν τα λύματα να φεύγουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχουμε ιδιόκτητα οχήματα, που μπορουμε να διαθέσουμε για την άμεση συντήρηση, αποκομιδή και καθαρισμό των αποχετεύσεων σας χωρίς καθυστέρηση.

 

 

Όσο για την δεξαμενή πετρελαίου, κάθε χρόνο χρειάζεται καθαρισμό, για την καλύτερη καύση και έχει απόλυτη σχέση με την μακροζωία του καυστήρα σας. Πάντα σας δίνουμε λύσεις για την οικονομία σας.
Το εξειδικευμένο προσωπικό της εκθερμ (ektherm.gr) αναλαμβάνει τον πλήρη καθαρισμό της δεξαμενής πετρελαίου της πολυκατοικίας σας, του σπιτιού σας η του επαγγελματικο χώρου σας για τη μέγιστη απόδοση του, ο καθαρισμός πρεπει να γινεται τακτικα, καθώς, το πετρελαιο, περιεχει διαφορες ουσιες, που με το περασμα του χρονου, να δημιουργειται ενα ειδος λασπης, που μπορει να επηρεασει και να ριξει την λειτουργια του καυστηρα, ακομα και να βουλωσει προκαλωντας σοβαρη ζημια.